Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινά σε μια Αθήνα του 2015 όπου 3 νέοι ξεκινούν την φοίτησή τους στον κλάδο της Πληροφορικής και αφού την ολοκληρώνουν επιτυχώς ο καθένας τραβάει έναν δικό του παράλληλο δημιουργικό δρόμο. 

Στην πορεία, μέσω ενός καλλιτεχνικού πρότζεκτ, οι δρόμοι αυτοί διασταυρώνονται και μέσα από μια ιδέα γεννιέται και υλοποιείται το Mimescript

Ο μίμος

Ο μίμος είναι ένας καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί τη μίμηση ως θεατρικό μέσο ή ως τεχνική σε μία παράσταση για να εξιστορήσει την ιστορία του χρησιμοποιώντας μόνο την γλώσσα του σώματος.

Το λογότυπο

Στο λογότυπο απεικονίζεται το βαμμένο μάτι ενός μίμου. Στα γράμματα δόθηκε μια χειρόγραφη γραμματοσειρά μιας και το Script σημαίνει χειρόγραφο. Η ιδέα και το όλο κόνσεπτ της εταιρικής μας ταυτότητας είναι ένα γραφείο που θα έχει διάφορες ειδικότητες με βάση τη γραφιστική. Στην ουσία το Mimescript είναι η γραφιστική, η βάση, και η γλώσσα επικοινωνίας που θα ενώνει όλες αυτές τις ειδικότητες.

Οι καλλιτέχνες

Οι καλλιτέχνες μέσα σε αυτό το γραφείο θα μπορούν να συνεργάζονται και να επικοινωνούν μέσω της τέχνης. Η γλώσσα είναι κοινή και δεν χρειάζεται ο προφορικός λόγος γιατί υπάρχει η εικόνα και οι κοινή αγάπη για αυτό που κάνει ο καθένας.

Κλείνοντας

Αυτό ήταν το σκεπτικό του ονόματος, δηλαδή όπως ένας μίμος μέσα από την τέχνη του και τις κινήσεις του μπορεί να περιγράψει κάτι με τον δικό του μοναδικό κώδικα επικοινωνίας, έτσι και μέσα σε αυτό το γραφείο ο καθένας θα μπορεί να εκφραστεί με το δικό του τρόπο, σύμφωνα με αυτό που έχει επιλέξει να κάνει.